пʼятниця, 12 листопада 2010 04:43

Мілевському краще грати без Шевченка

Автор: фото: Укрінформ
  Півзахисник ”Шахтаря” Віталій Віценець (№90) атакує ворота запорізького ”Металурга”
Півзахисник ”Шахтаря” Віталій Віценець (№90) атакує ворота запорізького ”Металурга”

У середу пройшли чвертьфінальні матчі Кубка України.


"Сталь" (Алчевськ) — "Динамо" (Київ) — 2:3

Алчевські футболісти кілька місяців не отримують зарплати. Вони погрожували бойкотувати поєдинок, але все-таки вийшли на нього, враховуючи величезний ажіотаж на матч — місцевий стадіон на 9 тис. був заповнений.

"Динамівці" вийшли на поєдинок в експериментальному складі — зліва в обороні грав Попов, у правому півзахисті — Теміле, а на вістрі атаки — Андре. Жоден з них себе не проявив. Помилявся і голкіпер киян Коваль.

Перший тайм виграли господарі — 1:0. А після перерви на поле вийшли Артем Мілевський та Андрій Ярмоленко. Мілевський забив двічі, ще раз довівши, що він значно впевненіше почувається на полі за відсутності Шевченка. Капітан киян матч пропускав. Усі голи "динамівців" були дещо курйозними — два рикошети та м'яч у свої ворота від гравця "Сталі" Одинцова.


"Зоря" (Луганськ) —"Дніпро" (Дніпропетровськ) — 1:1 (пен. — 4:5)

"Дніпро" не показав комбінаційної гри в один-два доторки — так, як вимагає новий наставник команди Хуанде Рамос. Зате гості проявили характер: зрівняли рахунок за 15 хв. до кінця матчу, перебуваючи в меншості, і вистояли в додатковий час. У серії післяматчевих пенальті все вирішив удар луганця Максима Білого. Його парирував воротар "Дніпра" Ян Лаштувка.


"Карпати" (Львів) — "Арсенал" (Київ) — 0:2

Територіальна перевага була за господарями. Проте "Арсенал" використав свої шанси у контратаках.


"Шахтар" (Донецьк) —"Металург" (Запоріжжя) — 1:0

Після матчу наставник гірників Мірча Луческу відзначив гру колишнього запоріжця Сергія Кривцова. Він вдало діяв на позиції правого захисника.

Півфінальна стадія буде з одного поєдинку. Матчі запланували на 11 травня 2011 року, середа. Жеребкування буде "сліпим". Термін його проведення визначать пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Мілевському краще грати без Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі