четвер, 11 листопада 2010 08:43

Визначилися всі півфіналісти Кубка України

Визначилися всі півфіналісти Кубка України

У середу визначилися півфіналісти Кубка України. Сенсацій не сталося. Несподіваним можна вважати тільки результат у Львові, де "Карпати" поступилися "Арсеналу" - 0:2. Очевидно, львів'янам виявилося не під силу боротися на три фронти. У підсумку, "біло-зелені" вже втратили всі шанси і програли всі матчі в Лізі Європи, не дуже хороші справи в чемпіонаті і ось виліт з кубка країни.

Сенсацією запахло в Алчевську, де єдиний представник першої ліги наприкінці першого тайму вийшов вперед у поєдинку з "Динамо". Але, схоже, після серйозної чоловічої розмови в перерві підопічні Олега Лужного за десять хвилин тричі вразили ворота "Сталі" і повернули все з голови на ноги. І хоча півтайму кияни грали в меншості, гол Локтіонова в компенсований час вже нічого не вирішував.

У меншості залишився і "Дніпро", та ще поступаючись по ходу поєдинку "Зорі", проте команда Хуанде Рамоса зуміла переломити хід гри. Гладкий зрівняв рахунок, а потім гості зуміли стримати атакуючий порив луганчан в додаткові півгодини. У післяматчевій серії пенальті вирішальним виявився єдиний вдалий стрибок Яна Лаштувки, який вгадав напрям удару Максима Білого, а от Богдан Шуст всі п'ять ударів "дніпрян" ловив в протилежних кутах. У підсумку, 5:4 - перемога "Дніпра".

У заключному чвертьфіналі зустрічалися лідер і аутсайдер чемпіонату "Шахтар" і запорізький "Металург". Луческу не поставив кількох провідних гравців, Лутков не зміг виставити Жуніора. Результат гри на користь "гірників" вирішив "самостріл" Адольф Тейку ще на самому початку гри.

Кубок України.

1 / 4 фіналу.

"Зоря" - "Дніпро" 1:1 (1:0), по пенальті 4:5

Голи: Полянський, 36 (1:0); Гладкий, 75 (1:1)

Вилучення: - Чеберячко, 71 (друге попередження)

"Сталь" - "Динамо" 2:3 (1:0)

Голи: Шевченко, 44 (1:0), Мілевський, 49 (1:1); Одінцов, 54 (автогол) (1:2), Мілевський, 60 (1:3); Локтіонов, 90 (2:3)

Вилучення: - Попов, 67 (друге попередження)

"Карпати" - "Арсенал К" 0:2 (0:1)

Голи: Самодін, 7 (0:1); Самодін, 82 (0:2)

"Шахтар" - "Металург З" 1:0 (1:0)

Голи: Тейку, 14 (автогол) (1:0)

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Визначилися всі півфіналісти Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі