вівторок, 09 листопада 2010 11:29

Ігор Суркіс покликав Гусіна в "Динамо"

Ігор Суркіс покликав Гусіна в "Динамо"
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розглядає кілька кандидатур на місце головного тренера команди, але остаточне рішення прийме тільки після закінчення осінньої частини сезону. Про це він заявив вчора у вечірньому ефірі телеканалу "2+2".

"Якщо говорити про список головних тренерів, яких я буду розглядати, підкреслюю, наприкінці сезону (мабуть, Суркіс все ж мав на увазі зимове міжсезоння), у цьому списку є і Юрій Сьомін. Але в цьому ж списку є, може бути навіть і вищі за рангом, той же Олег Блохін і Леонід Буряк. Там є і Олег Лужний. Але ми ж не обговорюємо сьогодні з вами - хто буде головним тренером. У мене на це питання сьогодні відповіді немає. Я б взагалі не говорив на цю тему сьогодні і дав би спокійно працювати Олегу Романовичу. Я йому повністю довіряю", - сказав Суркіс.

Президент клубу також відзначив, що запропонував місце в тренерському штабі екс-динамівцю Андрію Гусіну. "У нього народилася дитина, з чим я Андрію вітаю. Я сказав йому: "Андрію - приїжджай, ти нам потрібен, хотів би тебе бачити в якості одного з тренерів", - розповів Суркіс.

Відзначимо, що зараз Гусін працює асистентом головного тренера російської команди "Анжи" (Махачкала). Раніше на такій же посаді він працював у раменському "Сатурні".

Нагадаємо, 1 жовтня Суркіс прийняв відставку Валерія Газзаєва з посади головного тренера київського "Динамо". До грудня 2010 року виконувати обов'язки головного тренера команди буде Лужний.
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Ігор Суркіс покликав Гусіна в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі