субота, 20 листопада 2010 12:07

Шевченко проти "Металіста" не зіграє

Шевченко проти "Металіста" не зіграє

Завтра, 21 листопада, в Києві в центральному матчі 18-го туру Чемпіонату України зійдуться столичне "Динамо", відповідне до гри з низкою кадрових проблем, і харківський "Металіст".

Як вже повідомлялося, в цьому поєдинку господарі поля будуть змушені обходитися без одного зі своїх провідних захисників - Євгена Хачеріді, який пропустить майбутню гру через перебір жовтих карток.

Крім того, вже точно відомо, що в матчі з "Металістом" наставник "Динамо" Олег Лужний не зможе розраховувати на капітана своєї команди Андрія Шевченка, який як і раніше відчуває проблеми зі спиною.

Не виключено, що не зіграє з харків'янами і півзахисник киян Мілош Нінкович: серб все ніяк не може повністю оправитися від удару потилиці, який він отримав ще в 13-му турі, в поєдинку з львівськими "Карпатами".

Додамо, що як і раніше в лазареті "Динамо" знаходяться воротарі Олександр Шовковський, Станіслав Богуш, а також нападаючий Гільєрме. У той же час повністю відновилися від травм і готові вийти на поле захисники Андрій Несмачний, Горан Попов і півзахисник Жерсон Маграо.

Нагадаємо, що матч першого кола, що пройшов у Харкові, завершелся з рахунком 2:1 на користь "Динамо".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Шевченко проти "Металіста" не зіграє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі