пʼятниця, 21 травня 2021 19:09

Шевченка не відпускають із збірної Укрїани

Шевченка не відпускають із збірної Укрїани
Андрій Шевченко очолює збірну України із літа 2016 року. Фото: УАФ

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко хоче, щоб тренер збірної України Андрій Шевченко працював із командою до завершення Кубка світу-2022.

Угода Шевченка завершується в липні, але є опція продовження ще не один відбірковий цикл.

"У нас із Шевченком є ​​чинний контракт, дійсно, в ньому є опція продовження до Кубка світу в Катарі. Я абсолютно недавно розмовляв з Шевченком з цього приводу, в його намірах нічого не змінилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко показав, як потрібно підтягуватися гравцям збірної України

Це дуже добре, тому що гравці і всі наші вболівальники повинні знати, що збірна залишиться з тим же тренерським штабом, до якого всі звикли. На сьогодні я не бачу ніяких передумов до того, щоб Андрій Миколайович і його тренерський штаб не допрацювали контракт до кінця відбору до Кубка світу і, сподіваюся, участі на Кубку світу.

Такої домовленості на сьогодні, але ми розуміємо, що це життя і що завтра інтерес до нашого штабу може зрости. В цьому випадку прийматимемо якесь рішення.

Ще раз, на сьогодні ніяких переговорів або розмов про відхід немає ", - сказав Павелко в ефірі "Денисов Time".

Андрій Шевченко очолює збірну України із літа 2016 року. До цього пів року працював асистентом Михайла Фоменка.

Наставнику вдалося вивести збірну на Євро-2020/21. Там національна команда зіграє на груповій стадії проти Нідерландів, Австрії та Північної Македонії. Турнір пройде із 11 червня по 11 липня.

У відборі до Кубка світу Україна стартувала із трьох нічий проти Франції, Фінляндії та Казахстану.

За повідомленням ЗМІ, наставник "Ференцвароша" Сергій Ребров вже підписав контракт із збірною та приступить до роботу в разі відходу Шевченка із команди.

Зараз ви читаєте новину «Шевченка не відпускають із збірної Укрїани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі