пʼятниця, 10 липня 2009 13:48

Серена Вільямс випустила власну лінію косметики

Серена Вільямс випустила власну лінію косметики

Тенісистка Серена Вільямс, яка нещодавно стала переможницею Вімблдону, днями випустила лінію косметики по догляду за шкірою обличчя і тіла, повідомляє On The Baseline.

Лінія отримала назву MISSION Skincare Active - beauty Line: Featuring Serena Williams. Під цією назвою виходять такі продукти, як скраб для тіла, поновлююче масло для тіла, бальзам для губ, а також засіб для очищення обличчя "три в одному": очищує, знімає макіяж і зволожує шкіру.

Ціни на продукцію від американської тенісистки коливаються від чотирьох до 40 доларів.

На правах реклами Серена влаштувала спеціальну акцію. Всі охочі в період з 8 по 21 липня можуть надіслати спосіб, як за півтори хвилини максимально очистити своє обличчя. Автор найкращого методу буде нагороджений зустріччю з тенісисткою, а також отримає квитки категорії VIP на найближчий турнір за участю Вільямс-молодшої. Інших креативних шанувальників чекає ракетка з автографом зірки, а також "косметична" корзина від Серени Вільямс на одну тисячу доларів.

Нагадаємо, що Серена Вільямс займає друге місце в світовому рейтингу, поступаючись лише росіянці Динарі Сафіній.

За матеріалами РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс випустила власну лінію косметики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі