четвер, 23 лютого 2012 11:06

Сексуальні меншини вимагають, щоб Моурінью відповів за "п.....са"

Сексуальні меншини вимагають, щоб Моурінью відповів за "п.....са"

Європейська федерація геїв і лесбіянок звинувачує в гомофобії головного тренера "Реала" Жозе Моуріньо.

Спільнота вимагає від УЄФА покарати фахівця за те, що під час тренування в Москві - напередодні матчу 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів з ЦСКА (1:1) - він використовував висловлювання, яким в іспанській мові називають представників сексуальних меншин.

"Гомофобія неприйнятна ні для кого в футболі, тим більше якщо мова йде про одну з найбільш іменитих постатей у грі. Ми глибоко розчаровані тим, що пан Моуріньо використовував подібні вирази в своїй роботі. Особливо сумно, що це сталося під час Міжнародного тижня боротьби з гомофобією у футболі. Ми, як давні партнери УЄФА, вимагаємо вжити заходів і накласти на тренера відповідні санкції ", - заявила віце-президента Європейської спортивної федерації геїв і лесбіянок Луїза Енгелфільд.

Як наголошується, Моуріньо під час відкритого тренування в Лужниках запитав у одного з помічників: "Ну що, ці п.... ще не знають, якими м'ячами ми будемо грати?".

Нагадаємо, у вівторок, 21 лютого, "Реал" зіграв внічию з московським ЦСКА.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальні меншини вимагають, щоб Моурінью відповів за "п.....са"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі