вівторок, 28 грудня 2010 16:36

Сексуальна активність дружини Буффона не дає голкіперу відновитися

Сексуальна активність дружини Буффона не дає голкіперу відновитися

Фанати туринського "Ювентуса" продовжують очікувати повернення в стрій воротаря "Старої Синьйори" і збірної Італії Джанлуїджі Буффона.

Кіпер зараз відновлюється після травми спини, яку він отримав ще на Чемпіонаті світу в ПАР. Тоді Буффон раптово травмувався в першій грі першості з Парагваєм і його замінив вихованець "Торіно" Федеріко Маркетті, який вийшов на другий тайм.

Під час періоду реабілітації Буффон відокремився від команди, за що був засуджений керівництвом клубу і все більше часу почав проводить з дружиною і дітьми.

Подейкують, що дружина воротаря - головна перешкода. В Італії вважають, що дружина Буффона чеська модель Олена Середова виснажує футболіста заняттями сексом, через це процес відновлення йде нанівець.

Буффон одружився на чешці через 3 роки після початку романтичних стосунків, уклавши парі, що з'єднають себе узами шлюбу, якщо він стане чемпіоном світу. На ЧС-2006 воротар пропустив тільки 2 голи, один з них - автогол від Крістіана Дзаккардо, а другий - у фіналі з пенальті від Зінедіна Зідана. 9 липня 2006 Буффон став чемпіоном світу.

Подружжя має двоє дітей: Луіс Томас, народжений 28 грудня 2007 року і названий так на честь камерунського воротаря Томаса Н'Коно, шанувальником ігри якого Джіджі був багато років, і Девід Лі, який народився 31 жовтня 2009.

За матеріалами DELFI

Зараз ви читаєте новину «Сексуальна активність дружини Буффона не дає голкіперу відновитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі