середа, 16 червня 2010 11:54

Лікарі не знають, коли Буффон зможе вийти на поле

Лікарі не знають, коли Буффон зможе вийти на поле

Травма воротаря збірної Італії з футболу Джанлуїджі Буффона, через яку він був замінений під час матчу чемпіонату світу з Парагваєм, виявилася серйознішою, ніж передбачалося.

15 червня Буффон пройшов медобстеження, і лікарі не змогли назвати точні терміни одужання голкіпера, повідомляє BBC Sport.

Італійський воротар погіршив травму спини на розминці перед матчем з Парагваєм, що відбувся 14 червня. Буффон страждає від защемлення сідничного нерва, і в перерві зустрічі він був змушений попросити заміну через сильний біль. Замість нього у ворота став Федеріко Маркетті з "Кальярі".

Відразу після матчу Буффон заявив, що видужає за два дні. Проте після проведеного 15 червня медобстеження лікар збірної Італії Енріко Кастеллаччі не підтвердив цей прогноз, але й інших термінів відновлення голкіпера не назвав. Крім Буффона і Маркетті в заявку збірної Італії на ЧС-2010 потрапив воротар Морган Де Санктіс.

Матч Парагвай - Італія завершився з рахунком 1:1, причому італійці пропустили гол у першому таймі, коли їх ворота захищав Буффон. 20 червня Італія зіграє з Новою Зеландією, а 24 червня - зі Словаччиною.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Лікарі не знають, коли Буффон зможе вийти на поле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі