пʼятниця, 11 січня 2013 01:56

Сьогодні Усик і Ломаченко вперше вийдуть на ринг після Олімпіади
12

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

Тріумфатори Олімпійських Ігор у Лондоні – Василь Ломаченко, Олександр Усик та Олександр Гвоздик сьогодні, 11 січня, вперше після Олімпіади виступлять на рингу в офіційному поєдинку.

У складі напівпрофесійної команди "Українські отамани" вони протистоятимуть англійцям ("British Lionhearts") у рамках Третього сезону Всесвітньої серії боксу (WSB).

"На цей матч ми зібрали дуже цікавий склад боксерів. Після перемоги над американською командою, ми ще більше віримо у перемогу українців, – зазначив на передматчевій прес-конференції генеральний директор команди "Українські отамани" Дмитро Гайструк. – Хлопці набралися досвіду, а тепер ще й з олімпійцями у своїх рядах, певен, ми будемо здобувати перемогу за перемогою. Наша мета – дійти до плей-офф. Завтра буде дуже яскравий вечір боксу, найяскравіший за останній час в українському боксі".

Напередодні поєдинку пройшла офіційна процедура зважування українських і британських боксерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сподіваємося, що Ломаченко й Усік із легкістю громитимуть своїх суперників" - Шатернікова

"Ми проводили тренувальні збори у Бєлгород-Дністровському (Одеська область – Gazeta.ua) і на базі в Конча-Заспі, тож ми зараз у гарній формі та відмінно почуваємося. Це новий формат боксу. Були і тренування без шоломів. Коли ти без шолому – стаєш надчутливим, тому треба бути більш уважнішим", – сказав кращий боксер світу 2012 року за версією AIBA, Олімпійський чемпіон Олександр Усик.

Українська команда у WSB провела чотири матчі, три з яких програла казахам, німцям та італійцям. В останньому своєму поєдинку "отамани" впевнено здолали "Американських нокаутерів". Наразі "Українські отамани" мають у своєму активі 5 очок і посідають передостаннє місце в групі. У свою чергу команда "British Lionhearts" перебуває на другій сходинці турнірної таблиці.

"Ми дивимось усі поєдинки суперників WSB y групі "Б", і бій Україна – Америка не був виключенням. "Українські отамани" боксували сильно та впевнено та були у гарній фізичній формі. Українці є однією з найбільш сильних боксерських націй у світі, іншого ми і не очікували", – підкреслив головний тренер британської команди Девід Еллоувей.

Боксерський матч Україна – Англія відбудеться 11 січня 2013 року в столичному МВЦ "АККО Інтернешнл" о 20:00. Трансляція поєдинку також вестиметься о 23:00 на телеканалі "2+2".

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні Усик і Ломаченко вперше вийдуть на ринг після Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі