вівторок, 15 березня 2022 11:23

Шанс для Яремчука на чвертьфінал. Анонс матчів 1/8 Ліги чемпіонів

Шанс для Яремчука на чвертьфінал. Анонс матчів 1/8 Ліги чемпіонів
Роман Яремчук врятував "Бенфіку" від поразки у матчі проти "Аякса". Фото:Getty Images

15 березня відбутися два матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Аякс" буде приймати "Бенфіку", а "Ман Юнайтед" зіграє проти "Атлетико". Фаворитами на вихід до чвертьфіналу є господарі в обох парах.

У першому матчі "Бенфіка" вдома врятувалася від поразки у матчі проти "Аякса" -2:2. Португальців виручив Роман Яремчук, який зрівняв рахунок під кінець гри. Матч у Лісабоні показав, що захист "Бенфіки" є не самим надійним місцем, вони не завжди встигали за швидкими атаками суперника.

Нас знову чекає результативний матч. Обидві команди сильні в атакувальних діях та просто не вміють надійно грати в обороні. Варто очікувати, що в матчі буде багато голів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга чемпіонів. "Челсі" долає "Лілль", "Вільярреал" і "Ювентус" грають унічию

Перевагою для "Аякса" буде домашній стадіон, а важливим фактором для "Бенфіки" буде травма двох основних воротарів суперника. Ворота "Аякса" буде захищати Андре Онана, який не грав із початку сезону через допінг. Невеликим фаворитом є все-таки команда із Нідерландів.

Форвард збірної УкраїниЯремчук відновився від травми та готовий зіграти.

В іншому матчі "МЮ" буде приймати "Атлетико" після гостьової нічиї -1:1 у Іспанії. Тут шанси вище у манкуніанців. Клас гравців англійського клубу вище. В хорошій формі перебуває Кріштіану Роналду, який зробив хет-трик у ворота "Тоттенгема".

Зараз ви читаєте новину «Шанс для Яремчука на чвертьфінал. Анонс матчів 1/8 Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі