середа, 13 лютого 2013 19:50

"Найголовніше сьогодні для "Шахтаря" - не пропустити" - експерт

"Найголовніше сьогодні для "Шахтаря" - не пропустити" - експерт
За словами експерта, "сухі" власні ворота після першого матчу буде позитивним результатом для донеччан. Фото: novostey.com

Донецький "Шахтар" готовий сьогодні грати проти дортмундської "Боруссії" щонайменше 70-80 хвилин на хорошому рівні.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав футбольний експерт Сергій Морозов.

"Я вважаю, що у першій грі "Шахтарю" важливо не пропустити, - говорить він. - Це буде головною передумовою для проходу команди у наступний раунд турніру. А який буде рахунок, чи то 0:0, чи то 1:0, 2:0, чи дай Боже 3:0 на користь "гірників" - не так важливо. Найголовніше - не пропустити гол у свої ворота. А далі вже побачимо, чи зможе "Шахтар" забити і скільки, чи не зможе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найнебезпечніш гравці "Боруссії" – Гьотце, Блащіковськи і Левандовськи" – Нагорняк

За словами експерта, залишення власних воріт "сухими" після першого матчу буде позитивним результатом для донеччан.

"Тому що є три тижні підготовки до наступного матчу. Якраз те, чого нам на сьогодні трохи не вистачає. Я думаю, що "Шахтар" готовий сьогодні грати щонайменше хвилин 70-80 на хорошому, достойному європейському рівні", - переконаний Морозов.

Нагадаємо, що сьогодні, 13 лютого донецький "Шахтар" на Донбас Арені приймає дортмундську "Боруссію" у матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Початок поєдинку о 21:45. Трансляція на телеканалі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Найголовніше сьогодні для "Шахтаря" - не пропустити" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі