четвер, 25 серпня 2011 10:52

Самір Насрі змінив "Арсенал" на "Манчестер Сіті"

Самір Насрі змінив "Арсенал" на "Манчестер Сіті"

"Манчестер Сіті" за 27 мільйонів євро придбав 24-річного півзахисника збірної Франції та лондонського "Арсеналу" Саміра Насрі.

Француз, який до переїзду в Англію провів три сезони в марсельському "Олімпіку", уклав з городянами чотирирічний контракт. У минулому сезоні саме "Манчестер Сіті" обійшов "Арсенал" у суперечці за третє місце у Прем'єр-лізі, що дає автоматичний пропуск у груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА.

У 121 матчі чемпіонату Франції за "Олімпік" Насрі провів 11 голів. Його трансфер в "Арсенал" відбувся у 2008 році. Насрі, який провів 23 поєдинки за національну збірну, адаптувався в Англії не відразу, але поступово перетворився на одного з лідерів лондонців. У минулому сезоні француз провів чудовий сезон, забивши десять м'ячів у 30 поєдинках Прем'єр-ліги. Багато в чому завдяки грі Насрі команда Арсена Венгера до останнього моменту претендувала на чемпіонський титул.

Атакувальний хавбек, чий контракт із "Арсеналом" закінчувався в наступному році, став п'ятим гравцем, який перейшов в "Сіті" цього літа. До нього команду Роберто Манчині поповнили аргентинський нападник Серхіо Агуеро, ще один француз Гаель Кліші, чорногорський захисник Стефан Савич і голкіпер збірної Румунії Костел Пантілімон.

Починаючи з 2009 року, "Манчестер Сіті" придбав уже чотирьох гравців "Арсеналу". Раніше за аналогічним маршрутом пройшли Кліші, Еммануель Адебайор і Коло Туре. Насрі став третім футболістом, який залишив лави "канонірів" за останній час.

Окрім нього, зі столичної команди пішли Кліші, Емманюель Ебуе ("Галатасарай") і Сеск Фабрегас ("Барселона"). Суперників по груповому етапу Ліги чемпіонів манкуніанці дізнаються у четвер на жеребкуванні в Ньоні.

Зараз ви читаєте новину «Самір Насрі змінив "Арсенал" на "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі