четвер, 01 листопада 2012 17:03

"Шахтар" зіграє з "Карпатами": пройшло жеребкування 1/4 фіналу Кубка України

"Шахтар" зіграє з "Карпатами": пройшло жеребкування 1/4 фіналу Кубка України
Владислав Ващук провів жеребкування 1/4 фіналу Кубка України ФОТО: ffu.org.ua

Донецький "Шахтар" зіграє з львівськими "Карпатами" у матчі 1/4 фіналу Кубка України. В інших матчах цієї стадії зійдуться "Волинь" та "Дніпро", "Арсенал" та "Чорноморець", "Севастополь" і "Таврія". Жеребкування провів шестиразовий володар національного кубка та один з найкращих вітчизняних захисників незалежної України Владислав Ващук.

"Я вперше буду жеребкувати команди, - сказав Ващук в ефірі телеканалу "Футбол". - Хочу побажати всім успіху. Буду вибирати для своїй колишніх клубів "Волині" та "Чорноморця" зручних суперників. Хоча може так трапитися, що команди вийдуть один на одного. Фаворит розіграшу? "Шахтар", але мені щось підказує, що цього сезону "гірники" можуть не здобути трофей. У кубку матчі йдуть на вибування, так що все може бути. З матчів 1/8 фіналу відзначив би зустріч "Карпат" і "Металіста". Чим більше буде таких матчів, тим престиж кубка буде вищим."

"Дніпро" прагне потрапити до фіналу Кубка України. Про це в ефірі телеканалу "Футбол" розповів генеральний директор дніпропетровського клубу Андрій Стеценко.

"Повторилася історія минулорічного розіграшу кубка. Минулого разу ми припинили свій шлях у турнірі саме в матчі з "Волинню". Сподіваюсь цього року нам вдасться подолати цей бар'єр. У Луцьку буде непросто грати. Лучани досить добре виглядають у чемпіонаті. А наше завдання у турнірі - вийти у фінал, як мінімум."

Генеральний секретар "Шахтаря" Олександр Черкасов відзначив гру "Карпат" у матчі з "Металістом".

"Сюрпризи нам не потрібні, тим більше гра пройде на "Донбас Арені", де ми виступаємо дуже сильно. Наші вболівальники — це наш стимул, ми працюємо і граємо для них. Гра "Карпат" у матчі з "Металістом" вразила. Відзначив би Штіліча та Кенію. Сподіваємось наша гра з львів'янами також всім сподобається."

"Шахтар" (Донецьк) — "Карпати" (Львів)

"Волинь" (Луцьк) - "Дніпро" (Дніпропетровськ)

"Арсенал" (Київ) - "Чорноморець" (Одеса)

"Севастополь" (Севастополь) - "Таврія" (Сімферополь)

Базовий день матчів 1/4 фіналу Кубка України - 17 квітня. Переможці усіх стадій цього турніру визначаються в одному матчі.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" зіграє з "Карпатами": пройшло жеребкування 1/4 фіналу Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі