середа, 31 жовтня 2012 19:15

П'ять голів, бокс від Погорілого: "Таврія" не пустила "Ворсклу" у чвертьфінал Кубка України

П'ять голів, бокс від Погорілого: "Таврія" не пустила "Ворсклу" у чвертьфінал Кубка України
Погорєлому загрожує тривала дискваліфікація. Фото: tavriya.com.ua

Сімферопольська "Таврія" на виїзді обіграла полтавську "Ворсклу" у матчі 1/8 фіналу Кубка України і пробилася до наступного кола змагань.

Перша ж атака "Таврії" в матчі призвела до голу в ворота полтавчан. Гуменюк на дальній штанзі головою замкнув навіс Бусаіді з правого флангу.

На 28-й хвилині зустрічі сімферопольці провели разючу контратаку, забивши другий м'яч у ворота "Ворскли". Шиндер навісив з лівого флангу, а Любічич ударом з льоту відправив м'яч у ближній кут.

Через чотири хвилини "Таврія" заробила право на штрафний, який вдало використав Назаренко - м'яч після його удару з допомогою рикошету від стінки опинився у воротах господарів.

Після перерви "Ворсклі" ледь не вдався "камбек", але полтавчани забили лише двічі. На 60-й хвилині Безус дальнім ударом з 25 метрів пробив у "дев'ятку" воріт "Таврії", а ще через чотири хвилини "Ворскла" подала кутовий, а Будник, отримавши м'яч на дальній штанзі, без перешкод пробив у ближній кут.

Відзначимо, що за результатами матчу голкіперу "Таврії" Сергію Погорєлому загрожує чималий термін дискваліфікації за навмисний удар рукою півзахисника полтавчан Артема Громова. Арбітр зустрічі Віталій Романов "нагородив" сімферопольця червоною карткою.

Україна. Кубок

1/8 фіналу

Ворскла (Полтава) - Таврія (Сімферополь) - 2:3

Голи: Гуменюк, 1 (0:1); Любічич, 27 (0:2); Назаренко, 32 (0:3); Безус, 60 (1:3); Будник, 63 (2:3).

Зараз ви читаєте новину «П'ять голів, бокс від Погорілого: "Таврія" не пустила "Ворсклу" у чвертьфінал Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі