субота, 10 серпня 2013 22:14

"Шахтар" розгромив "Таврію", "Карпати" вдома не забили "Зорі"

"Шахтар" розгромив "Таврію", "Карпати" вдома не забили "Зорі"
Луїс Адріано оформив дубль у ворота "Таврії". Фото: shakhtar.com

На полі стадіону "Україна" у Львові відбулася зустріч місцевих "Карпат" і луганської "Зорі" у п'ятому турі української прем'єр-ліги.

Гра запам'яталася великою кількістю боротьби на полі стадіону "Україна" і гучним емоційним керівництвом підопічними головного тренера "Карпат" Олександра Севідова, рахунок у цьому протистоянні відкритий не був.

"Карпати" як і раніше не можуть перемогти в новому сезоні. У наступному турі львів'яни відправляться в гості до "Волині", луганчани вдома зустрінуться з "Ворсклою".

У ще одному поєдинку на стадіоні "Локомотив" у Сімферополі відбулася зустріч місцевої "Таврії" та донецького "Шахтаря". Чемпіони країни завдали команді зі столиці Криму п'ятої поразки в сезоні, "гірники" виграли з рахунком 4:0.

Бразилець Фред вивів гостей вперед на 9-й хвилині, зігравши на добиванні після удару Дугласа Кости. У другому таймі "Шахтар" продовжив контролювати хід гри, за дев'ять хвилин після його початку забили ще тричі - дубль оформив Луїс Адріано, а Семен Даценко відзначився автоголом.

За підсумками п'яти турів команди займають полярне положення в турнірній таблиці чемпіонату України. "Шахтар" лідирує, не втративши очок, "Таврія", навпаки, жодного очка не здобула.

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга. 5-й тур

Карпати (Львів) - Зоря (Луганськ) - 0:0

Попередження: Мірошниченко, 41 - Шуньїч, 61; Болі, 76; Ігнятьєвич, 84; Ярмаш, 86.

Таврія (Сімферополь) - Шахтар (Донецьк) - 0:4

Голи: Фред, 9 (0:1); Адріано, 47 (0:2); Даценко, 49 (0:3, автогол); Адріано, 54 (0:4).

Попередження: немає - Чигринський, 26.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" розгромив "Таврію", "Карпати" вдома не забили "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі