середа, 03 жовтня 2018 00:30

"Шахтар" покарали за піжонську гру

"Шахтар" покарали за піжонську гру
Мораєс відзначився дублем

Донецький "Шахтар" не зумів утримати перемогу у виїзному матчі з "Ліоном" 2:2. Це була гра другого туру Ліги чемпіонів.

У першому таймі відчувалася ігрова перевага підопічних Фонсеки. Гірники атакували гостріше і мали більше моментів. "Ліону" вдавалося триматися, але гол був справою часу. М'яч Мораєса виглядав цілком логічним. Господарі не були схожі на команду, яка в першому турі здолала на виїзді "Манчестер Сіті".

Під час гри часом здавалося, що Матвієнко переріс цей "Шахтар" і є насправді гравцем рівня "Реалу"

Дивовижну гру провів Микола Матвієнко. Португальський тренер кого тільки не ставив на правий фланг захисту. Але хороший наставник відрізняється від посереднього постійним творчим пошуком. Під час гри часом здавалося, що Матвієнко переріс цей "Шахтар" і є насправді гравцем рівня "Реалу". Його прохід через пів поля на швидкості – незабутнє видовище.

За рахунку – 2:0 у другому таймі бразильці гірників почали піжонити й згаяли масу моментів. Здалося, що хлопці забули, що грають не в першості України, а в Лізі чемпіонів. "Ліон" миттєво визначив зміну настрою гостей і ледь не забив утретє.

Утім найгірше спатиме цієї ночі нападник "Шахтаря" Кайоде. Влучити на останній хвилині основного часу дебютного матчу Ліги чемпіонів у хрестовину – таке не забувається.

Укотре розчарував Коваленко. Складається враження, що він із Матвієнком із різних планет. Невпевненість, обрізки, паси назад – оце увесь нинішній Коваленко. Навіть у порівнянні зі слабеньким Патріком Віктор суттєво програє.

Голи:
0:1 – 44 Мораєс, 0:2 – 55 Мораєс, 1:2 – 70 Дембеле, 2:2 – 72 Дюбуа.
Ліон – Антоні Лопеш, Марсело, Менді, Дюбуа, Денайер, Ауар, Ндомбеле (Діоп, 87), Траоре (Депай, 63), Тузар, Фекір, Дембеле (Корне, 81).
Шахтар – П'ятов, Кривцов, Ісмаілі, Матвієнко, Ракицький, Степаненко, Алан Патрік (Коваленко, 75), Тайсон, Марлос (Фернандо Педро, 90), Майкон, Мораєс (Кайоде, 83).

В іншому матчі цієї групи "Манчестер Сіті"на виїзді обіграв "Хоффенхайм" - 2:1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" зіграв внічию з "Ліоном"

Наступну гру "Шахтар" зіграє в Лізі чемпіонів 23 жовтня. У Харкові гірники прийматимуть "Манчестер Сіті".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" покарали за піжонську гру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі