четвер, 05 травня 2011 15:29

"Шахтар" не домовлявся з "Сарагосою" щодо Матузалема"- Палкін

"Шахтар" не домовлявся з "Сарагосою" щодо Матузалема"- Палкін

Інформація українських ЗМІ про те, що між "Сарагосою" і "Шахтарем" нібито досягнута домовленість по "справі Матузалема" не відповідає дійсності Про це заявив генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін, говориться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"Ніяких подібного роду домовленостей між "Сарагосою" і "Шахтарем" не існує. Позиція нашого клубу залишається незмінною: іспанці повинні якомога швидше виплатити свій борг згідно з рішеннями міжнародних судових інстанцій. В іншому випадку всі санкції, передбачені УЄФА, набудуть чинності", - сказав Сергій Анатолійович, якого цитує офіційний сайт клубу.

Раніше повідомлялося, що затверджено графік поступової виплати боргів іспанського клубу донецькому протягом 11 місяців.

Нагадаємо, 3 червня 2010 року "Шахтар" отримав повідомлення про рішення Федерального трибуналу Швейцарії, в якому говориться, що позовні вимоги екс-гравця "гірників" Франселіно Матузалема і футбольного клубу "Сарагоса" повністю відхилено. Тобто відповідачі (ФК "Сарагоса" і Матузалем) зобов'язані виплатити футбольному клубу "Шахтар" більше 13,5 мільйонів євро, включаючи суму боргу та пеню за прострочення платежу.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не домовлявся з "Сарагосою" щодо Матузалема"- Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі