четвер, 03 червня 2010 13:34

"Шахтар" виграв "справу Матузалема", на черзі Ілсіньо

"Шахтар" виграв "справу Матузалема", на черзі Ілсіньо

У судових позовах, які протягом останніх декількох років вів футбольний клуб "Шахтар" з Франселіно Матузалемом і клубом "Сарагоса", поставлено крапку.

3 червня в офіс ФК "Шахтар" надійшло повідомлення про рішення Федерального трибуналу Швейцарії, в якому говориться, що позовні вимоги Матузалема і футбольного клубу "Сарагоса" повністю відхилені.

Тобто відповідачі (ФК "Сарагоса" і Ф. Матузалем) зобов'язані виплатити футбольному клубу "Шахтар" більше 13,5 мільйонів євро, включаючи суму боргу та пеню за прострочення платежу.

Крім того, Федеральний трибунал Швейцарії поклав всі судові витрати з розгляду апеляції на Матузалема і ФК "Сарагоса". Мотиви, якими керувався Трибунал, будуть доведені до сторін пізніше.

Раніше донецький "Шахтар" зробив офіційну заяву з приводу ситуації з Ілсіньо.

17-го травня на адресу ФК "Шахтар" надійшла заява від представника Ілсіньо, в якому повідомлялося про одностороннє розірвання контракту з боку футболіста.

У зв'язку з неправомірними діями футболіста ФК "Шахтар" має намір найближчим часом подати позов до Спортивного арбітражного суду в Лозанні про стягнення з Ілсіньо компенсації, передбаченої контрактом, заявляє офіційний сайт клубу.

ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" виграв "справу Матузалема", на черзі Ілсіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі