середа, 19 жовтня 2011 23:47

"Шахтар" і "Зеніт" зіграли внічию

"Шахтар" і "Зеніт" зіграли внічию

У рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів петербурзький "Зеніт" зіграв у гостях внічию з донецьким "Шахтарем". Гра на стадіоні "Донбас Арена" завершилась з рахунком 2:2.

Перший гол у матчі був забитий на 15-й хвилині. Денисов дозволив Вілліану пробити з лінії штрафного майданчика, і той чудово закрутив м'яч у дальню дев'ятку. Малафєєв у відчайдушному стрибку дотягнувся до м'яча і перевів м'яч в штангу, але від неї футбольний снаряд все-таки опинився у воротах. Варто зазначити, що за п'ять хвилин до цього Широков не реалізував пенальті - зенітовець бив у правий від себе кут воріт, але удар вийшов не надто чітко спрямованим в кут, і Рибка відбив м'яч.

На 33-й хвилині Широкову вдалося реабілітуватися. Бухаров віддав чудовий пас Широкову, той прокинув м'яч повз Рибку, який вийшов назустріч, і встиг з гострого кута закотити м'яч у ворота.

Наприкінці першого тайму "Шахтар" знову вийшов уперед. Рац начебто збирався бити по воротах з-за меж штрафного майданчика, але вийшов пас у центр на Адріано. Ломбертс намагався вибити м'яч, але впав, що дозволило Адріано спокійно розвернутися і пробити з близької відстані повз Малафєєва.

Проте в другій половині зустрічі "Зеніту" вдалося відігратися. Чигринський на своїй половині поля вирішив зіграти з Чижовим, а той спіткнувся й упав. М'яч підхопив Файзулін і з 23 метрів красиво перекинув Рибку, який далеко вийшов з воріт.

Інший матч цієї групи також завершився внічию - "Порту" не зміг на своєму полі обіграти АПОЕЛ, команди по разу вразили ворота один одного.

Ліга чемпіонів

Група G.

3-й тур

"Шахтар" (Донецьк, Україна) - "Зеніт" (Санкт-Петербург, Росія) - 2:2

Голи: Вілліан, 15 (1:0); Широков, 33 (1:1); Луїс Адріано, 45 2 (2:1); Файзулін, 60 (2:2).

Незабитий пенальті: Широков, 10 ("Зеніт").

"Порту" (Порту, Португалія) - АПОЕЛ (Нікосія, Кіпр) - 1:1

Голи: Халк, 13 (1:0); Аілтон, 19 (1:1).

Турнірне становище: 1. АПОЕЛ - 5; 2. "Зеніт" - 4; 3. "Порту" - 4, 4. "Шахтар" - 2.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" і "Зеніт" зіграли внічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі