середа, 19 жовтня 2011 10:19

"Думаю, нефарт закінчиться і удача повернеться до нас обличчям" - Луческу

"Думаю, нефарт закінчиться і удача повернеться до нас обличчям" - Луческу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу впевнений, що його команда сьогодні доб'ється позитивного результату в грі з "Зенітом", незважаючи на поганий старт у нинішньому груповому раунді Ліги чемпіонів. Повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Думаю, що ми втратили очки не з вини команди, не тому, що погано грали, хоча і допускали певні помилки. Багато моментів в тих двох матчах були інтерпретовані тільки на користь нашого суперника. Так було і в Порту, ви про це самі добре знаєте, так було і в домашньому матчі з АПОЕЛем, коли не призначили два пенальті на Мхітаряні та Вілліані. Суперник сів на свою половину поля, а ми атакували весь матч, в такій ситуації будь-яка команда припускається помилок. Так і сталося, було два чистих пенальті. Ми втратили п'ять очок, але гра команди вселяє впевненість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Стиль гри АПОЕЛа схожий з нашим" - Луческу

Думаю, що нефарт, який був у цих поєдинках, закінчиться і удача повернеться до нас обличчям, ми доб'ємося позитивного результату", - сказав Луческу, слова якого наводить офіційний сайт "Шахтаря".

"Що стосується сьогоднішнього матчу, то будуть зустрічатися дві команди з абсолютно протилежними стилями гри. Ми за рахунок високого індивідуальної майстерності своїх футболістів граємо в комбінаційний футбол, виходимо з оборони через пас, доводимо м'яч до штрафного суперника, створюємо дуже багато гольових моментів, але не завжди їх реалізовуємо. Що стосується "Зеніту", то це дуже добре підготовлена фізично команда, вони швидко переходять від оборони до атаки, швидко вибудовують гру по вертикалі, доходять до штрафної. У них немає, як у нас, контролю м'яча протягом тривалого часу , у дві-три передачі вони доходять до штрафного, грають на максимальних швидкостях, через що часом буває багато помилок ", - сказав наставник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу подарував квіти Наталії Рачинській

У складі пітерців Луческу відзначив Кержакова і Данні.

"Не знаю, чи зможе чи перший зіграти повний матч. Звичайно, я сказав спочатку про позитивні якості кожної з команд, але в кожної з них є і певні проблеми. Ми багато атакуємо, залишаємо у себе за спиною великі зони, тому контратаки суперника будуть дуже небезпечними, будемо намагатися їх нейтралізувати. Спробуємо менше ризикувати і діяти максимально ефективно в атаці. Як ми це зробимо - проблема моя і моїх футболістів", - сказав тренер.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Зеніт" відбудеться сьогодні в Донецьку. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на телеканалі 1+1.

Зараз ви читаєте новину «"Думаю, нефарт закінчиться і удача повернеться до нас обличчям" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі