середа, 19 жовтня 2011 10:42

"Раніше Луческу був скромніший" - Спалетті

"Раніше Луческу був скромніший" - Спалетті

Головний тренер "Зеніту" Лучано Спалетті на прес-конференції напередодні матчу c донецьким "Шахтарем" прокоментував висловлювання рульового Гірників Мірчі Луческу про те, що в середу петербурзький клуб зіграє від оборони.

"Я тут трохи почитав, що говорив Луческу - зараз і раніше. Я його добре знаю, ми багато розмовляли по телефону, я пам'ятаю, як він тренував" Брешію ". Так ось, мені здається, колись він був скромніший.

Нагадаю, що за ті два роки, що я працюю в Петербурзі, "Зеніт" забив найбільше голів у Росії. Якщо у мене буде можливість працювати шість-сім років у клубі, як Луческу, і кожен рік міняти шість-сім гравців, тоді ми і поговоримо на цю тему.

Луческу каже, що у нас недостатньо сильна атака. Що ж, спробуємо завтра хоча б кілька разів дійти до чужих воріт. А який буде результат - побачимо", - говорить тренер.

Нагадаємо, перша зустріч "Шахтаря" і "Зеніта" в груповому етапі ЛЧ пройде на Донбас-Арені 19 жовтня. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на телеканалі 1+1.

"Зеніт" вже прибув до Донецька без двох ключових футболістів.

Зараз ви читаєте новину «"Раніше Луческу був скромніший" - Спалетті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі