середа, 19 жовтня 2011 18:08

Фанати "Зеніта" добиралися у Донецьк півтори доби автобусом

Фанати "Зеніта" добиралися у Донецьк півтори доби автобусом

За чотири години до початку матчу "Шахтар" — "Зеніт" ажіотажу поблизу "Донбас-Арени" не відчувається. Кілька лотків торгують атрибутикою, присвяченою поєдинку, передає кореспондент Gazeta.ua.

Усі квитки на 50-тисячний стадіон продані. Зранку залишалася частина віп-квитків по 1600 гривень. До обіду вони були реалізовані.

Містом тиняються невеликі групи уболівальників "Зеніта". Усього їх на матчі буде три тисячі.

Найвідчайдушніші діставалася до Донецька автобусом. Подорож зайняла півтори доби. Вартість — 130 доларів у обидві сторони. Сьогодні донецький аеропорт прийняв два літаки: один — з віп-уболівальниками "Зеніта", інший — з представниками "Невського фронту", найбільш впливової організації фанів пітерського клубу.

У Донецьку з понеділка почався дощ. Учора він посилився і йшов весь день. Сьогодні зранку продовжився — холодний, типово жовтневий. І тільки по обіді припинився. Хмарно, але порівняно тепло — вісім градусів.

- Я думаю, "Шахтар" переможе, - каже мені колишній гравець "Шахтаря" та "Зеніта" Олександр Бабій. - По-перше, донеччанам відступати нікуди. По-друге, "Зеніт" краще грає вдома, ніж на виїзді. З тиском "Донбас-Арени" пітерці не впораються.

Матч "Шахтар" — "Зеніт" почнеться сьогодні о 21.45. Пряма трансляція на телеканалі "1+1".

Головний суддя — Франк де Блеккере з Бельгії.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Зеніта" добиралися у Донецьк півтори доби автобусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі