середа, 28 березня 2012 11:58

"Шахтар" хоче заснувати об'єднаний Кубок з Росією

Генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін на зустрічі з уболівальниками донецького клубу виступив з ініціативою створення об'єднаного турніру, в якому змогли б взяти участь кращі команди України і Росії.

"У нас є ідея заснувати об'єднаний Кубок з Росією. Якщо ми хочемо показувати серйозні результати в Європі, нам потрібно якомога частіше грати з сильними командами. І це одна з причин, чому хотілося б проводити розіграш такого Кубка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У молодіжній команді не вистачає гравців" - Палкін про відмову від Кубка Співдружності

Ми розробили проект, який зараз обговорюється в клубі. Суть його полягає в тому, щоб у цьому турнірі брали участь найсильніші команди двох країн. Більше того, ми вважаємо, що це реалізований проект, тому що він не суперечить жодним регламентам ФІФА.

Якщо говорити про об'єднання чемпіонатів, то це дуже складно, а сьогодні взагалі нереально. Що стосується необхідного часу, то в Англії без проблем проводять чемпіонат і два кубки. Так що ми на фінальній стадії розробки концепції. Зустрінемося з росіянами і представимо їм ідею. Думаю, інтерес до цього Кубку буде великим", - цитує функціонера "Террикон".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" хоче заснувати об'єднаний Кубок з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі