вівторок, 16 червня 2009 16:29

Руслан Федотенко не покаже українцям Кубок Стенлі

Руслан Федотенко не покаже українцям Кубок Стенлі

Дворазовий володар почесного трофея Руслан Федотенко відмовився привозити Кубок Стенлі до України.

Наш хокеїст, який вже привозив Кубок Стенлі до Києва п"ять років тому, після переможного сезону в "Тампі", зараз хоче провести більше часу з сім"єю. Про це сам Руслан розповів кореспондентові "БЛІКу".

"Навряд чи у мене вийде і цього року привезти цей трофей до Києва, - говорить Федотенко. - У мене буде не дуже багато часу для відпочинку, і я б хотів цей час провести з сім"єю".

У сьомому матчі "Піттсбург" здобув першу в серії виїзну перемогу над "Детройтом" - 2:1 і став володарем найціннішого трофея в історії світового хокею.

Останній матч, що проходив увечері 12 червня на домашній арені "Детройта", закінчився з рахунком 2:1 на користь гостей. Перший гол на 22-ій хвилині зустрічі після помилки захисника Бреда Стюарта закинув канадський форвард "Піттсбурга" Максим Тальбо; на 31-ій хвилині він же відзначився ще раз.

"Детройт" відповів голом Джонатана Ерікссона, який закинув від синьої лінії на 54-ій хвилині гри. Наш Руслан Федотенко в цій грі відзначитися не зумів, хоча був дуже активний.

"Піттсбург" став триразовим володарем Кубка Стенлі (раніше "пінгвіни" перемагали в 1991 і 1992 роках). Відзначимо, що Федотенко виграв трофей другий раз в своїй кар"єрі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Руслан Федотенко не покаже українцям Кубок Стенлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі