вівторок, 18 жовтня 2016 22:25

Руй Кошта прийшов на тренування "Бенфіки" на "Олімпійському"
25

Фото: Ірина КОЗЮПА

Португальська "Бенфіка" провела тренування на "Олімпійському". Сьогодні команда прибула до Києва на матч групового етапу Ліги чемпіонів проти київського "Динамо".

Цікаво, що чемпіон Португалії спочатку потренувався, а вже тоді провів офіційну передматчеву прес-конференцію.

"Як правило, ми так не робимо. Але цього разу поміняли заходи місцями, тому що так буде краще для наших гравців", - розповів нам прес-аташе "Бенфіки".

Окрім журналістів подивитися тренування прийшли вболівальники "орлів". Португальці одягли шалики і з радістю позували перед фотокамерами. Особливо яскраво вирізнявся колоритний чоловік Антоніо Рамос на прізвисько Барбас ("Борода"). Це найвідоміший уболівальник "Бенфіки". За останні 40 років чоловік не пропустив жодного євровиїзду.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

"Всього на матчі буде близько 300 наших вболівальників", - розповів прес-аташе "Бенфіки".

Загалом на "Олімпійський" продано менше половини квитків. Стадіон вміщує 70 тисяч вболівальників.

"Я грав на цій арені. Це було 20 років тому", - з посмішкою згадує спортивний директор "Бенфіки" Руй Кошта. Легендарний футболіст виграв Лігу чемпіонів з "Міланом" і став віце-чемпіоном Європи у складі збірної Португалії.

Прихід Кошти на тренування викликав справжній фурор серед українських журналістів. Всім хотілося мати фото з зіркою португальського футболу. Руй з радістю зі всіма фотографувався, а от говорити не хотів.

"Очікування від матчу? Тренер на прес-конференції все розповість", - сказав Кошта.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Цікаво, що португалець також був присутній на спілкуванні Руй Віторії з журналістами і уважно слухав відповіді тренера.

У складі "Бенфіки" найбільш впізнаваний 37-річний бразильський воротар Жуліо Сезар, який довгий час виступав за міланський "Інтер" і виграв з командою Лігу чемпіонів.

Зараз у Португалії +22 градуси тепла. У Києві всього +2. Тому футболісти рятувалися від холоду шапками, шарфиками і рукавичками. Лише кілька гравців наважилися вийти на тренування у шортах.

"Стадіон і газон хороший. На цьому полі ми готові показати свою найкращу гру і перемогти. Наша мета — це пройти далі у Лізі чемпіонів", - розповів про свої враження від тренування півзахисник "Бенфіки" Піцці.

Додамо, що прес-конференція наставника "Динамо" Сергія Реброва пройшла сьогодна в обід на базі команди у Кончі-Заспі.

Матч "Динамо" - "Бенфіка" пройде 19 жовтня о 21:45. Наш сайт проведе текстову он-лайн-трансляцію поєдинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 футболістів "Бенфіки" відновилися перед матчем з "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Руй Кошта прийшов на тренування "Бенфіки" на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі