субота, 05 березня 2022 17:38

Російських та білоруських боксерів відсторонили від міжнародних змагань

Російських та білоруських боксерів відсторонили від міжнародних змагань
IBA вирішила відсторонити росіян та білорусів. Фото: IBA

Міжнародна асоціація боксу (IBA) відсторонила росіян та білорусів від всіх міжнародних змагань.

Представники із Білорусі та Росії не зможуть брати участь в аматорських змагань із боксу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії відібрали право проведення чемпіонату Європи з карате

"Рада директорів IBA зібралася сьогодні, щоб узгодити подальші дії на підтримку останніх рекомендацій МОК та ситуації в Україні.

Засуджуючи порушення олімпійського перемир'я та військові дії проти України, IBA прийняла рекомендацію МОК щодо участі боксерів та офіційних осіб змагань (включаючи рефері та суддів), що належать до національних федерацій IBA Росії чи Білорусі. Відповідно, їх не можна запрошувати або допускати до участі у міжнародних змаганнях з боксу. У тих випадках, коли це неможливо в короткий термін з організаційних або юридичних причин, їм дозволяється брати участь лише як нейтральні спортсмени. Це рішення набуває чинності негайно", йдеться у повідомленні організації.

Раніше росіян відсторонили від міжнародних змагань із футболу, волейболу, баскетболу, ковзанярського спорту. НОК рекомендував не допускати представників Росії та Білорусі до міжнародних змагань.

Зараз ви читаєте новину «Російських та білоруських боксерів відсторонили від міжнародних змагань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі