середа, 10 червня 2009 08:13

Російська молодіжка програла збірній Фарерських островів

Російська молодіжка програла збірній Фарерських островів

Молодіжна збірна Росії з футболу у відбірному матчі чемпіонату світу програла збірній Фарерських островів з рахунком 0:1, повідомляється на сайті Російського футбольного союзу. Зустріч відбулася 9 червня в Торсхавні; єдиний гол в матчі був забитий на 1-ій хвилині.

"Ми, чесно кажучи, знаходимося в шоковому стані", - заявив тренер молодіжної збірної Ігор Коливанов, коментуючи результат матчу. "Ми атакували в буквальному розумінні дев"яносто хвилин, але, мабуть, це був не наш день. М"яч у ворота наполегливо не йшов, хоча моментів було створено більш, ніж вдосталь", - жалівся він.

Після двох проведених у відбірному турнірі матчів збірна Росії займає третє місце в групі з 3 очками. Лідирує в групі збірна Румунії, яка набрала в двох матчах 6 очок. Молодіжний чемпіонат світу пройде в Данії в 2011 році; матчі групового турніру почнуться 12 червня.

Кваліфікація Євро-2011

U-21

9 червня

Група 1

Фарерські острови - Росія - 1:0 (1:0)

Гол: 1:0 - Едмундссон (1).

Становище команд: Румунія - 6 (2), Латвія - 3 (1), Росія - 3 (2), Фарерські острови - 3 (1), Молдавія - 0 (0), Андорра - 0 (3).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Російська молодіжка програла збірній Фарерських островів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі