субота, 08 січня 2022 19:48

Російський футболіст став лауреатом премії "Золотий унітаз"

Російський футболіст став лауреатом премії "Золотий унітаз"
Кокорін сидів у тюрмі за хуліганство. Фото: Reuters

Нападник "Фіорентини" росіянин Олександр Кокорін став переможцем номінації "посміховисько", що вручається в рамках "Золотого унітазу" - сатиричної нагороди, якою нагороджуються найгірші гравці італійської Серії А за календарний рік.

Російський нападник посів перше місце в номінації "Jolly", яка дослівно перекладається як "посміховисько" або "блазень". Кокорін набрав 53,21% голосів, випередивши півзахисника "Ювентуса" Адрієна Рабйо (22,02) та футболіста "Салернітани" Сіму (9,17%).

"З 48 номінованих гравців, особливої уваги удостоєний Кокорін із "Фіорентини". Футболіст, якого багато хто вважає провалом. Російський футболіст, якого завжди називають талановитим, так і не розкрився, подарувавши вболівальникам "Фіорентини" лише розчарування", — сказано на офіційному сайті засновника премії Calciobidoni.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський футболіст відмовляється переходити у клуб Шевченка

За два сезони у "Фіорентіні" Кокорін зіграв 8 матчів, у яких результативними діями не відзначився. Раніше він сидів у російській в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Російський футболіст став лауреатом премії "Золотий унітаз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі