субота, 01 серпня 2009 09:35

Роналду забив свій другий гол у "Реалі" (ВІДЕО)

Роналду забив свій другий гол у "Реалі" (ВІДЕО)

Королівський клуб поступився одному зі своїх найпринциповіших суперників в Європі, пропустивши туринців у фінал товариського турніру Peace Cup.

Стара синьйора зачарувала "Реал" в звичному італійському стилі, зігравши від оборони. Вершкові самі дозволили італійцям диктувати свої умови, пропустивши вже на старті поєдинку. Алекс Дель П"єро подав зі штрафного, а... екс-захисник "Реала" Фабіо Каннаваро вправно відірвався від опікунів і точно пробив головою.

Свій другий м"яч "Ювентус" також забив із стандарту, і теж з подачі нев"янучого Дель П"єро. Навіс з кута поля головою перенаправив в сітку Хасан Саліхаміджич, вдало зігравши на ближній штанзі.

Та і "Реал" забив свій гол не з гри. Легендарний Рауль змусив сфолити на собі К"єлліні, а Кріштіану Роналду відсвяткував свій другий м"яч у вершковій футболці. Знову з пенальті. Напевно, "Реал" грав красивіше, але рахунок на табло на боці "Ювентуса".

Як ви звернули увагу, гранди європейського футболу обійшлися без допомоги недавно придбаних бразильських диригентів - Дієго і Кака. Якщо до відсутності екс-гравця "Мілана" ми вже звикли, то новачок б"янко-нері отримав невелике пошкодження напередодні гри з "Реалом".

У фіналі "Ювентус" битиметься з "Астон Віллою", яка здолала в півфіналі "Порту" з тим же рахунком 2:1.

Ювентус - Реал 2:1

Голи: Каннаваро, 3, Саліхаміджич, 49 - Роналду, 40 (з пенальті)

Ювентус: Буффон, Григера, Каннаваро (Легроттальє, 46), К"єлліні, Саліхаміджич, Каморанезі, Феліпе Мело (Марроне, 72), Тьягу, Джовінко (Дзанетті, 61), Дель П"єро, Амаурі (Яквінта)

Реал: Дудек, Мігель Торрес, Пепе, Метцельдер, Дренте, Гранеро, Л. Діарра, Гуті (Гаго, 79), Роналду, Рауль (Негредо, 72), Бензема (Ігуаїн, 72)

Попередження: Мело, Саліхаміджич, Каморанезі, Грігера, Амаурі - Гранеро, Дренте

За матеріалами Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «Роналду забив свій другий гол у "Реалі" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі