пʼятниця, 12 червня 2009 10:14

Роналду назвав свій перехід в "Реал" історичним

Роналду назвав свій перехід в "Реал" історичним

Кріштіану Роналду вперше поспілкувався з пресою після того, як стало відомо, що "Манчестер Юнайтед" розглядає рекордну пропозицію мадридського "Реала" в 96 мільйонів євро (131 млн доларів). Зараз Роналду знаходиться в Лос-Анджелесі, де проводить свою відпустку.

"Дуже втішно, коли найкращі команди світу хочуть, щоб ти грав за них, - сказав португалець в інтерв"ю FoxSports. - Я дізнався про переговори тут в Лос-Анджелесі, і мої люди сказали мені, що "Манчестер" прийняв пропозицію.

Але мені також сказали, що "Реал" хоче, щоб мене оглянула їхня медична команда. Зі мною все гаразд, грижа мене не турбує. Я у відпустці і пробуду в Лос-Анджелесі ще якийсь час".

"Це історична операція. 80 мільйонів фунтів (131 млн доларів) - це великі гроші", - додав Кріштіану.

Тим часом, новачок мадридського "Реала" Кака в захваті від новини про найближчий трансфер Кріштіану Роналду на "Сантьяго Бернабеу".

"Мене дуже тішить ця новина, без сумніву, Кріштіану Роналду один з найкращих у світі, такий гравець допоможе "Реалу" поборотися за всі титули в наступному сезоні", - говорить Кака, який нині перебуває в ПАР.

"Більше немає сенсу говорити на цю тему, адже зараз моя голова зайнята матчами за збірну Бразилії, яка спробує виграти Кубок Конфедерацій", - завершив бразилець.

За матеріалами Football.ua, Football.sport.ua

Зараз ви читаєте новину «Роналду назвав свій перехід в "Реал" історичним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі