пʼятниця, 12 червня 2009 08:41

Платіні шокований трансферами "Реала"

Платіні шокований трансферами "Реала"

Президент Європейського союзу футбольних асоціацій (УЄФА) Мішель Платіні вважає, що "Реал" перегинає палицю, пропонуючи за Кріштіану Роналду рекордні 80 мільйонів фунтів, тоді як світ знаходиться в лещатах економічної кризи.

В четвер "Реал" оголосив про готовність перекрити на 24 мільйони фунтів ним же встановлений днями світовий рекорд (56 мільйонів за міланського бразильця Кака). Незабаром "Манчестер Юнайтед" погодився продати Роналду, дозволивши мадридцям почати переговори з самим гравцем.

"Я шокований, адже футбол зараз зіткнувся з найсерйознішими в історії фінансовими проблемами, - відзначив Платіні. - Такі трансфери (придбання Кака і Роналду) йдуть врозріз з принципами чесної гри і з концепцією фінансового балансу наших змагань".

"МЮ" розраховує, що питання про майбутнє Роналду повністю проясниться до 30 червня. У "Реалі" ж сподіваються, що на переговори з найкращим футболістом світу 2008 року стосовно особистого контракту у них піде декілька днів.

За матеріалами Террикон, РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Платіні шокований трансферами "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі