середа, 21 вересня 2011 13:53

Роналдо врятував фотографа від вантажівки

Роналдо врятував фотографа від вантажівки

Дворазовий чемпіон світу з футболу, колишній нападник збірної Бразилії Роналдо врятував фотографа на одній з вулиць Нью-Йорка. Роналдо не дав папарацці, який намагався зробити знімок колишнього футболіста, потрапити під вантажівку. Про це пише бразильське видання Globo Esporte з посиланням на газету O Dia.

Інцидент стався 19 вересня, але інформація про нього з'явилася пізніше. Фотографи підстерігали Роналдо на виході з італійського ресторану. Один з папарацці встав на середину вулиці, намагаючись вибрати зручне місце для знімка, але не помітив вантажівку, яка рухалася на нього. Роналдо підбіг до фотографа і відтягнув його від небезпечного місця.

Роналдо завершив кар'єру футболіста в лютому 2011 року. У червні форвард провів прощальний матч за збірну Бразилії - з Румунією (1:0).

За свою кар'єру Роналдо виступав в іспанських "Барселоні" і "Реалі", міланському "Інтері" та інших клубах. У складі збірної Бразилії форвард став кращим бомбардиром чемпіонату світу 2002 року і найкращим футболістом ЧС-1998. Усього за національну команду Роналдо провів 98 матчів і забив 62 голи.

Зараз ви читаєте новину «Роналдо врятував фотографа від вантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі