понеділок, 27 грудня 2010 15:33

Роналдо більше не стане батьком

Роналдо більше не стане батьком

Один з кращих гравців в історії футболу Роналдо, який в даний час грає в бразильському клубі "Корінтіанс", в інтерв'ю місцевим ЗМІ заявив, що зробив собі вазектомію.

Вазектомія - хірургічна операція, при якій проводиться перев'язка або видалення фрагмента протоків, що виводять сім'я. Чоловік нездатний мати потомство, проте всі статеві функції зберігаються.

Вазектомію застосовують як радикальний засіб контрацепції. У медицині зазвичай рекомендується чоловікам, які мають дітьми і вирішили відмовитися від дітонародження в майбутньому.

Відзначимо, що на сьогоднішній день Роналдо батько чотирьох дітей - Роналд (10 років), Марія Софія (2), і наймолодшій Марії Аліче трохи менше року.

Четверта дитина Роналду народилася від випадкового зв'язку - його мати японка, яка має бразильські корені. Хлопчику, якого звуть Алекс, 5 років. Саме рішення суду про визнання батьківства цієї дитини і спонукало футболіста звернувся до хірургів.

Що стосується футболу, то 22 лютого цього року Роналдо офіційно оголосив про завершення ігрової кар'єри. Своєю останньою метою він назвав виграш Кубка Лібертадорес.

Наостанок додамо, що Роналдо не єдиний футболіст, який зробив подібну операцію. Король футболу Пеле звернувся до хірургів після того, як у нього народилося четверо дітей. Однак у Пеле є ще двоє - вони народили трохи пізніше за допомогою екстракорпорального запліднення.

За матеріалами DELFI

Зараз ви читаєте новину «Роналдо більше не стане батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі