пʼятниця, 02 квітня 2010 11:25

Роналдо забив гол у Кубку Лібертадорес

Роналдо забив гол у Кубку Лібертадорес

Колишній нападаючий збірної Бразилії Роналдо, який виступає за "Корінтіанс" з Сан-Паулу, забив гол в матчі Кубка Лібертадорес - південноамериканського аналога Ліги чемпіонів.

У ніч на 2 квітня Роналдо відзначився в матчі групового турніру з парагвайським "Серро Портеньо" (2:1), відкривши рахунок на 37-й хвилині, повідомляє Reuters.

На 64-й хвилині капітан "Корінтіанса" Шикао забив другий гол, реалізувавши штрафний удар. За 11 хвилин до кінця зустрічі півзахисник "Серро Портеньо" Хуліо дос Сантос відіграв один м"яч.

Найкращим гравцем зустрічі був визнаний колишній гравець збірної Бразилії Роберто Карлос, який виступає за "Корінтіанс".

У Кубку Лібертадорес "Корінтіанс" виступає у першій групі і займає перше місце, набравши десять очок у чотирьох матчах. Другим з сімома очками йде уругвайський "Расінг", у колумбійського "Індепендьєнте" чотири очки, у "Серро Портеньо" - одне.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Роналдо забив гол у Кубку Лібертадорес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі