понеділок, 28 грудня 2009 10:48

Шевченка випереджає тільки Роналдо

Шевченка випереджає тільки Роналдо

Форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко зайняв друге місце серед найкращих нападаючих світу останнього десятиріччя.

В опитуванні, яке проводив авторитетний інтернет-портал Goal.com (закінчився вчора ввечері), капітан збірної України за станом на вечір неділі, поступався тільки бразильцеві Роналдо, випереджаючи таких відомих футболістів сучасності, як Філіппо Індзагі, Тьєррі Анрі, Рауль.

Згідно даним опитування, Шева набрав 16,48% голосів. За Роналдо, до речі, проголосувало 49,04% респондентів. Трійку лідерів замкнув Франческо Тотті (8,46%).

Дивуватися з другого місця Андрія не варто. Не дивлячись на провальних у футбольному плані останні два з половиною роки, Шева по праву вважається одним з найкращих форвардів в історії світового футболу. Андрій визнавався найкращим гравцем Європи, вигравав змагання найкращих снайперів італійської Серії А, перемагав у Лізі чемпіонів.

І, що найголовніше, напевно не сказав свого останнього слова у футболі. Про це свідчать його матчі за "Динамо" після повернення до Києва.

Тим часом, престижний британський журнал World Soccer визначив найкращого футболіста десятиріччя. Цей трофей дістався бразильцеві Роналдіньо, а 13-м в списку йде Андрій Шевченко.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Шевченка випереджає тільки Роналдо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі