середа, 23 грудня 2009 12:38

Назвали головних претендентів на звання найкращого футболіста прем"єр-ліги

Назвали головних претендентів на звання найкращого футболіста прем"єр-ліги

Ось вже 15-й раз авторитетне видання "Команда" проводить референдум за визначенням найкращого футболіста української ліги за підсумками року.

В опитуванні беруть участь головні дійові особи чемпіонату - гравці і наставники команд Прем"єр-ліги. В різний час лауреатами референдуму ставали 10 виконавців з чотирьох клубів.

Ім"я найкращого гравця газета за традицією опублікує в своєму останньому номері року, проте п"ятірка головних фаворитів відома вже сьогодні. До неї ввійшли: Джексон Коельо ("Металіст"), Артем Мілевський, Андрій Шевченко (обидва - "Динамо"), Андрій П"ятов, Даріо Срна (обидва - "Шахтар").

Відзначимо, що якщо переможцем референдуму "Команди" стане Коельо, то бразилець виявиться третім, кому вдавалося вигравати референдум два роки поспіль. У разі тріумфу Мілевського можна буде констатувати, що вперше за 10 років найкращим став форвард "Динамо". Одноклубник Артема, Шевченко, взагалі може встановити унікальне досягнення, перемігши в опитуванні через 12 років.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Назвали головних претендентів на звання найкращого футболіста прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі