четвер, 15 вересня 2011 15:56

Роналдіньо визнали найкращим гравцем матчу Аргентина - Бразилія

Роналдіньо визнали найкращим гравцем матчу Аргентина - Бразилія

Збірні Аргентини та Бразилії з футболу зіграли внічию (0:0) у товариському матчі, що відбувся у ніч на 15 вересня. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Зустріч пройшла в аргентинській Кордові, а в складі команд грали футболісти, що виступають у чемпіонатах Бразилії та Аргентини. Гравці з європейських клубів в цьому матчі участі не приймали.

Як відзначає Associated Press, аргентинці кілька разів могли відкрити рахунок у першому таймі. Зокрема, три гольових моменти упустив форвард Мауро Боселлі.

Goal.com пише, що зустріч вийшла не видовищною, за винятком останніх 15 хвилин, за які команди створили ряд гольових моментів. Відзначитися, зокрема, міг атакуючий півзахисник збірної Бразилії Роналдіньо, удар якого зі штрафного відбив воротар Агустін Оріон. Саме Роналдіньо став кращим гравцем зустрічі за версією Goal.com.

Матч відбувся в рамках "американського суперкласико", переможець якого буде визначений за підсумками двох зустрічей. Друга гра бразильської та аргентинської збірної відбудеться 28 вересня в бразильському Белемі.

Зараз ви читаєте новину «Роналдіньо визнали найкращим гравцем матчу Аргентина - Бразилія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі