неділя, 03 грудня 2006 17:25

Рональдіньйо не знає, скільки заробляє

Бразильський форвард "Барселони" Рональдіньйо, 26 років, не має "жодного уявлення" про те, скільки заробляє грошей і запевняє, що ніколи не надавав грошам особливого значення, повідомляє Л"Екіп.

- Те що я роблю, я роблю не через гроші. Я почав грати у футбол, тому що мені це дуже подобалося, і я мріяв грати в Європі, - заявив бразилець.

Рональдіньйо визнав, що кількість грошей, які він заробляє, з кожним роком "сильно змінюється" залежно від реклами та результатів, які він демонструє, а також, що носить гроші в кишені, якщо "відділення в машині" забито.

Футболіст підтвердив, що у вільний час знімається в рекламі, але заперечував, що це впливає на його слабку гру в деяких матчах.

- Бувають дні, коли не йде дріблінг або не виходить удар. Іноді не все гаразд з фізичною формою, але ж достатньо одного точного пасу, щоб виграти зустріч. А деколи відчуваєш себе так добре, що обганяєш м"яч, - сказав Рональдіньйо.

Зараз ви читаєте новину «Рональдіньйо не знає, скільки заробляє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі