вівторок, 30 червня 2009 15:57

Рівалдо зробив покер за 17 хвилин

Рівалдо зробив покер за 17 хвилин

Колишній футболіст збірної Бразилії, чемпіон світу 2002 року, володар "Золотого м"яча-1999" Рівалдо забив чотири голи за узбецький клуб "Бунедкор" в матчі чемпіонату країни з командою "Согдіана". "Бунедкор" виграв цю зустріч з рахунком 5:0, причому всі голи були забиті в другому таймі, повідомляє офіційний сайт ташкентського клубу.

Вже на дев"ятій хвилині зустрічі воротар "Согдіани" Алішер Ахмедов отримав червону картку за порушення правив. Залишившись в меншості, "Согдіана" успішно оборонялася до перерви.

У другому таймі "Бунедкор" забив п"ять м"ячів. Рівалдо відзначився на 54-ій, 61-ій, 65-ій і 71-ій хвилинах матчу. Остаточний рахунок в доданий час зустрічі встановив найкращий футболіст Азії 2008 року Сервер Джепаров.

37-річний Рівалдо забив за "Бунедкор" вже в четвертому матчі поспіль. За ці чотири гри бразилець в цілому відзначився 10 разів. У списку найкращих бомбардирів чемпіонату Узбекистану 2009 року Рівалдо, який забив 14 м"ячів, лідирує. На другому місці його партнер по "Бунедкору" Анвар Солієв, який забив вісім голів.

Рівалдо перейшов в "Бунедкор" у вересні 2008 року. У сезоні-2008 він став чемпіоном Узбекистану і володарем Кубка країни. У сезоні-2009 "Бунедкор", який виграв 13 з 13 матчів, лідирує в чемпіонаті Узбекистану.

В азіатській Лізі чемпіонів ташкентський клуб дійшов до 1/4 фіналу, де зустрінеться з корейським клубом "Пхохан Стілерс". У червні 2009 року головним тренером "Бунедкора" став Луіс Феліпе Сколарі, який працював раніше із збірними Бразилії і Португалії, а також з лондонським "Челсі".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Рівалдо зробив покер за 17 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі