пʼятниця, 09 лютого 2007 14:09

Рікельме їде на батьківщину

  Хуан Роман Рікельме
Хуан Роман Рікельме

Півзахисник "Вільяреала" Хуан Роман Рікельме, 28 років, залишок сезону проведе на правах оренди в аргентинському "Бока Хуніорс", повідомляє офіційний сайт УЄФА.

У період з 1998 по 2001 рік Рікельме у складі "Бока Хуніорс" завоювало шість різних трофеїв, після чого перейшов до "Барселони" і в 30 поєдинках "Примери" забив три м"ячі. У 2002 році він перебрався до "Вільяреала" і в 106 зустрічах записав на свій рахунок 36 голів. У кампанії 2005/06 аргентинець допоміг "підводникам" пробитися до півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА, де на останніх хвилинах у матчу-відповіді з "Арсеналом" не реалізував пенальті, внаслідок чого його команда вибула з боротьби.

Контракт аргентинського півзахисника з "Вільяреалом" діє до 2009 року, проте через розбіжності з наставником Мануелем Пеллегріні за останніми вісьмома матчами Рекельме спостерігав з трибуни. У нинішньому сезоні хавбек провів 13 матчів в національній першості і відзначився одним точним ударом. В турнірній таблиці чемпіонату Іспанії "Вільяреал" з 29 очками займає десяте місце.


Зараз ви читаєте новину «Рікельме їде на батьківщину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі