середа, 21 листопада 2007 17:42

Ребров: у збірну України більше не покличуть

 Півзахисник київського "Динамо" Сергій Ребров поки не склав думки про тренерський стиль виконуючого обов"язки наставника команди Олега Лужного. Футболіст більше думає не про своє майбутнє в клубі, а про те, щоб повернутися на поле після травми, повідомляє www.sport-express.ru.

- Поки можу дозволити собі тільки пробіжки, з командою не тренуюся. Травма, в принципі, не дуже серйозна, тому, можливо, вже до наступного матчу чемпіонату підійду в бойовій готовності, - відзначив Ребров.

- Мені складно говорити про новаторства Лужного. Через пошкодження останнім часом практично не працював з командою, все за індивідуальною програмою, - сказав півзахисник. - А ось мікроклімат став на порядок здоровіше. Олег Романович пограв в Європі, тому менталітет у нього дещо інший. Він прислухається до нас, більше спілкується з командою. Навіть коли ще Олег Лужний був помічником, ми з ним більше спілкувалися. Футболісти зараз відчувають себе упевненіше.

Про свої перспективи виступу в збірній України Ребров відмітив:

- Завжди радий допомогти команді. Ніколи не відмовлюся від запрошення. Хоча, відверто кажучи, не вірю, що покличуть в головну команду країни
Зараз ви читаєте новину «Ребров: у збірну України більше не покличуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі