субота, 06 жовтня 2007 13:28

Ребров: мені здається, в мене ніхто не вірить

В матчі зі "Спортингом" капітан "Динамо" Сергій Ребров не брав участь. Не прийшов і на стадіон, спостерігаючи за перипетіями боротьби киян і лісабонців удома, в колі сім"ї.

- Ще в початку тижня стало відомо, що ти проти "Спортинга" не зіграєш. Отримав травму на тренуванні?
- Ні, у грі з "Нафтовиком". У середині тайму хтось із суперників добре приклався по коліну. Потрібний був час на відновлення, через це не готувався до поєдинку з португальцями. Найголовніше, що зараз всі проблеми позаду, я тренуюся в загальній групі, готуюся до зустрічі з "Зорею".
- Повернемося до матчу зі "Спортингом". Поділися враженнями.

- "Динамо" заслуговувало на перемогу. Ми створили значно більше небезпечних моментів, ніж суперник. Так, в черговий раз програли, і я чудово розумію обурення уболівальників.

- Чи варто звинувачувати динамівців у відсутності прагнення до боротьби?

- У Лізі чемпіонів звинувачувати когось у цьому компоненті не варто. Тим більше, в такій важливій з турнірної точки зору грі. Будь-який футболіст віддавався на 200 відсотків. На жаль, для перемоги цього виявилося мало. Інша ситуація була в грі з "Ромою". Італійці захопили ініціативу, а у нас зникла упевненість. Потім освоїлися, після першого пропущеного м"яча пішла рівна гра. Але все одно, була боязнь і спогади про торішній матч зі "Стяуа".
- Призначення Сабо повинне було додати команді нові імпульси. Чи вдається це наставникові?

- Дещо виходило в іграх з "Таврією" і "Дніпром". Резонно, що хлопці хотіли показати себе новому тренерові. Віддача і настрій були і в матчі зі "Спортингом", але підвела реалізація моментів.
- Наскільки зараз в команді налагоджена комунікація гравець-тренер?

- Я, хоч і капітан команди, за всіх гравців не готовий відповідати. Але можу сказати, що не так важливо, чи проводяться регулярні бесіди гравців і тренера. Одній людині варто зробити коротке зауваження, і він відразу все зрозуміє. Іншому годинних роз"яснень буде мало. Тут все індивідуально.
- Сабо сказав, що тобі потрібно по-іншому подивитися на себе. Готовий слідувати вказівкам тренера?

- Звичайно, але якщо скажуть, що конкретно потрібно змінити. Мені передали слова, що я, нібито, плачу через непотрапляння в основний склад. Такого ніколи не було і не буде. Це просто не по-чоловічому, навіть не уявляю, як таке можливе. Я не збираюся нікого звинувачувати і повторю: якщо будуть конкретні зауваження по грі, обов"язково їх врахую.
- Чи бачиш перспективу в "Динамо", якщо Сабо робитиме ставку на молодих гравців?
- Я люблю "Динамо" всім серцем і повернувся в клуб після розмови з президентом. Зараз мені здається, що в мене ніхто не вірить. Всі думають, що я, а ще Ващук, Белькевич й інші гравці, старші 30 років, вже нічим не зможуть допомогти команді. У мене інша думка. "Динамо" завжди повинне показувати стабільність і клас гри. У складі всіх провідних команд Європи є вікові гравці - подивіться будь-яку заявку на Лігу чемпіонів. А паралельно потрібно підтягувати молодь. Тільки процес зміни поколінь, який у футболі ніколи не припиняється, повинен бути організований грамотно і професійно.

www.fcdynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Ребров: мені здається, в мене ніхто не вірить ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі