середа, 02 серпня 2017 12:40

Ребров прокоментував гру "Динамо" під керівництвом Хацкевича

Ребров прокоментував гру "Динамо" під керівництвом Хацкевича
"Взяв би Гармаша у команду з великим задоволенням, але не маю ніякого морального права послаблювати "Динамо" - Ребров

Колишній головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував гру київського клубу.

На старті сезону "Динамо" показує високий рівень гри. Після поразки в Суперкубку України "Шахтарю" (0:2) кияни змогли здобути три поспіль перемоги в УПЛ. У першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо" обіграло "Янґ Бойз" з рахунком 3:1.

"Так, зараз всі говорять, що команда почала грати швидко. Але невже ви хочете сказати, що ми не хотіли грати в швидкісний футбол? Хотіли. Однак нам не завжди давали простір, вибудовували оборону з десяти чоловік. Коли були зони, ми теж грали швидко", - сказав Ребров в інтерв'ю порталу zbirna.com.

"Ми часто спілкуємося з Олександром Хацкевичем. Звичайно, я радий, що він так дебютував. Радий за рідну команду. Зараз вона показує такий футбол, який до душі вболівальникам. Причому показує в найважливіших і непростих іграх".

На початку липня з'явилися чутки про те, що Ребров, який очолив "Аль-Ахлі", збирається запросити в команду півзахисника "Динамо" Дениса Гармаша.

"Такого виконавця я б взяв у команду з великим задоволенням, але не маю ніякого морального права послаблювати "Динамо". Гармаш - дуже хороший футболіст, і я бажаю йому успіху у клубі і в збірній", - прокоментував інформацію Ребров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нинішній лідер нападу "Динамо" розкритикував Реброва

З травня 2014-го по травень 2017 року Ребров обіймав посаду головного тренера "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Ребров прокоментував гру "Динамо" під керівництвом Хацкевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі