понеділок, 08 січня 2024 16:37

Ребров анонсував появу нових футболістів у складі збірної України

Ребров анонсував появу нових футболістів у складі збірної України
Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров анонсував появу нових футболістів у складі національної команди. Фото: УАФ

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров анонсував появу нових футболістів у складі національної команди.

Нові імена у складі збірної вболівальники можуть побачити вже у матчах плей-оф за вихід на ЧЄ-2024. Про це керманич "синьо-жовтних" розповів в інтерв'ю Sport Express.

Він також пояснив, чому у перші пів року свого перебування на посаді головного тренера рідко застосовував ротацію.

"Я впевнений, що в Україні багато гравців, які заслуговують на виклик до збірної. Якщо ви подивитесь на наш календар, то ми збираємось і маємо лише 2-3 дні на повноцінну підготовку, граємо через два дні на третій і збірна роз'їжджається. Немає сенсу викликати 30-35 гравців, коли в тебе немає тренувального процесу", - пояснив тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначилися місто та стадіон, де збірна України проведе свій перший номінально домашній поєдинок у 2024 році

За словами Реброва, наразі у збірній є конкуренція на кожній позиції.

"Якщо ми викликаємо чотирьох гравців на одну позицію, футболісти, яких ми не залучили, запитають в мене: "Навіщо ви мене запросили?" В нас є декілька позицій, на які ми запрошуємо трьох виконавців, на інші - по два. На нашу думку, дуже важливо, щоб вони підходили під нашу модель гри", - зазначив керманич.

Ребров запевнив, що цього року в збірній з'являться нові гравці, зокрема, отримають свій шанс хлопці з молодіжки.

"Ми бачимо потенціал у багатьох гравцях, але, на жаль, не було достатньо часу для того, щоб перевірити їх в таборі збірної України", - сказав Ребров.

21 березня 2024 року збірна України в півфіналі плей-оф Ліги націй (Шлях В), який є відбором на Євро-2024, на виїзді зіграє з командою Боснії і Герцеговини. А 26 березня відбудеться фінал, в якому переможець пари Боснія і Герцеговина - Україна прийматиме команду з іншого півфіналу - Ізраїль - Ісландія.

Якщо синьо-жовті не пройдуть балканців, то 26 березня прийматимуть у Вроцлаві команду, що програє в паралельній парі, у контрольному матчі.

Зараз ви читаєте новину «Ребров анонсував появу нових футболістів у складі збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі