четвер, 30 серпня 2012 11:52

"Реал" відібрав у "Барселони" Суперкубок Іспанії
8

Фото: Reuters

Завдяки голам Гонсало Ігуаїна і Кріштіану Роналду мадридський "Реал" переміг на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" "Барселону" з рахунком 2:1 у відповідному матчі Суперкубка Іспанії. Таким чином, протистояння іспанських грандів завершилося із загальним рахунком 4:4, проте за рахунок більшої кількості виїзних м'ячів, трофей виграли мадридці.

"Реал" повів у рахунку вже на десятій хвилині після помилки Хав'єра Маскерано, яку використовував його співвітчизник Гонсало Ігуаїн. Через п'ять хвилин перед Кріштіану Роналду схибив вже Херард Піке, та ще й Вальдес не впевнено зіграв на "стрічці" і перевага "вершкових" збільшилася до 2:0. До кінця першого тайму рахунок повинен був стати розгромним. Як мінімум, тричі упустив реальні шанси Ігуаїн. До того ж, на 27-й хвилині "Барса" залишилася в меншості, після того, як Адріано Корреа фолом останньої надії зірвав вихід Роналду один на один з воротарем. І все ж перед самою перервою Ліонель Мессі зі штрафного вніс інтригу - 2:1.

У другому таймі в обох команд були моменти, у господарів не змогли відзначитися Хедіра і знову ж Ігуаїн, в той час як у "Барси" кращий шанс упустив Хорді Альба. У підсумку, рахунок більше не змінився.

Це була перша домашня перемога "Реала" над "Барселоною" під керівництвом Жозе Моурінью. Дебютний матч провів новачок мадридців Лука Модріч, а в "Барсі" дебютував Алекс Сонг.

Таким чином, "Реал" виграв дев'ятий Суперкубок Іспанії в історії, відібравши його у ривалів, які зберігали його у своєму музеї останні три роки. На рахунку каталонського гранда на один трофей більше.

Суперкубок Іспанії. Повторний матч

"Реал" - "Барселона" - 2:1 (2:1)

Голи: Ігуаїн, 10 (1:0), Роналду, 17 (2:0), Мессі, 45 (2:1).

Вилучення: - Адріано Корреа, 27.

Перший матч: 2:3

Зараз ви читаєте новину «"Реал" відібрав у "Барселони" Суперкубок Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі