понеділок, 28 січня 2013 15:52

Рамос заробляє більше за Луческу та Блохіна

Рамос заробляє більше за Луческу та Блохіна
Хуанде Рамос - найбільш високооплачуваний тренер України ФОТО: sport.segodnya.ua

Наставник "Дніпра" Хуанде Рамос за неофіційною інформацією став найбільш високооплачуваним тренером України

Як повідомляє "iSport.ua", програма "Інший футбол", яка виходить на каналі ICTV, склала список з шести найбільш високооплачуваних футбольних тренерів в українському футболі. Відкрив цей список Микола Павлов, який в полтавській "Ворсклі" заробляв 750 тисяч доларів. З чуток, в "Іллічівці" він заробляє на 300 тисяч більше, проте як і раніше вважається наставником полтавчан.

П'яте місце в імпровізованому рейтингу зайняв Олег Лужний, який отримує в "Таврії" один мільйон доларів на рік. На 500 тисяч більше оцінив свого наставника харківський "Металіст" - зарплата у 1,5 мільйона євро не дозволила Мирону Маркевичу потрапити в трійку найбільш високооплачуваних тренерів України.

По три мільйони, тобто удвічі більше від Маркевича, отримують у своїх клубах Олег Блохін та Мірча Луческу, а ось на вершину рейтингу піднявся Хуанде Рамос, чий річний оклад в "Дніпрі" складає чотири мільйони доларів. Правда, є один маленький нюанс. Справа у тому, що у "Шахтарі" вибудувана цікава система преміальних, згідно з якою лише за вихід у плей-офф Ліги чемпіонів на рахунок головного тренера "капнуло" півмільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «Рамос заробляє більше за Луческу та Блохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі