понеділок, 14 січня 2013 15:04

Сьомін поговорив з Рамосом на тренуванні "Дніпра" в Іспанії
12

Хуанде Рамос та Юрій Сьомін спілкувалися близько 15 хвилин
Фото: ФОТО: fcdnipro.ua

Російський футбольний фахівець Юрій Сьомін побував на тренуванні дніпропетровського "Дніпра" в іспанському місті Марбелья.

"Він трохи поспостерігав за процесом і близько чверті години поспілкувався з Хуанде Рамосом", - наголошується на офіційному сайті дніпрян.

Останнім місцем роботи Сьоміна було київське "Динамо", з якого він був звільнений. "Дніпро" після 18 турів чемпіонату України - 2012/13 займає друге місце в турнірній таблиці, а в Лізі Європи дійшов до 1/16 фіналу, повідомляє "Чемпионат.com".

Нагадаємо, "Дніпро" розпочав підготовку до нового сезону в іспанській Марбельї. Поки одні працювали над витривалістю, друга група займалась у квадратах. А завершив тренування крос, в процесі якого змінювався темп бігу.

Основну частину другого тренування склали ігрові вправи. Їх метою було відпрацювання контролю м'яча на обмеженому просторі з подальшим виходом за рахунок правильних відкривань на оперативний простір. Тренери постійно акцентували увагу гравців на те, щоб м'яч ні на секунду не зупинявся.

Ударно попрацювавши близько півтори години, команда повернулася в готель, де футболістам запропоновали відновлювальні заходи.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін поговорив з Рамосом на тренуванні "Дніпра" в Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі