понеділок, 17 січня 2011 12:43

"Знімаю перед "Альмерією" капелюх" - Моурінью

"Знімаю перед "Альмерією" капелюх" - Моурінью

Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью оцінив результат матчу 19-го туру прем'єр-ліги проти "Альмерії" (1:1).

"Сьогодні ми втратили два очки, але попереду ще вся друга половина сезону. Ми не змогли зіграти в першому таймі у своєму звичному ритмі. "Альмерія" дуже добре оборонялася. Також господарі діяли дуже організовано і показали свій потенціал. Знімаю перед суперником капелюх. "Альмерія" заробила дуже важливе очко.

Я не збираюся скаржитися на суддівство. Віддаю перевагу говорити про нього в позитивних тонах, як це було в минулий четвер після матчу з "Атлетіко", незважаючи на те, що тоді гол був забитий з положення "поза грою".

Якщо я не можу сказати щось хороше, я краще промовчу. Я знаю цього арбітра ще з того часу, коли з'явився в Іспанії вперше. Ми всі змінюємося з часом, але, схоже, пан Перес Ласа в 2011 році залишився таким же, яким був у 1996.

Думаю, ми добре грали до цього моменту. Ми виграли 15 матчів, програли один і два рази зіграли внічию, але цього недостатньо, щоб стати чемпіонами. Ми сподіваємося поліпшити нашу гру у другій половині чемпіонату", - наводить слова тренера офіційний сайт "Реала".

Нагадаємо, "Барселона" обіграла "Малагу" і тепер випереджає "Реал" на чотири очки.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Знімаю перед "Альмерією" капелюх" - Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі