середа, 12 січня 2011 18:43

Футболіст уникнув покарання за кидок пляшкою в Моурінью

Футболіст уникнув покарання за кидок пляшкою в Моурінью

Футболіст іспанського клубу "Вільярреал" Рубен Кані уник дискваліфікації за кидок пляшкою в головного тренера мадридського "Реала" Жозе Моурінью. Комісія Федерації футболу Іспанії (RFEF) визнала, що проступок Кані не заслуговував червоної картки. Про це пише іспанське видання AS.

У матчі з "Реалом" Кані був замінений на 73-й хвилині і відправився на лавку запасних. На 82-й хвилині мадридський клуб забив у ворота "Вільяреала" четвертий м'яч (гра закінчилася з рахунком 4:2), і Моурінью відправився святкувати гол. Коли тренер проходив повз лавки "Вільярреала", Кані кинув у нього пластикову пляшку, але не влучив.

За цю провину Кані отримав від головного арбітра матчу червону картку. Згодом футболіст припустив, що він може отримати дискваліфікацію на кілька матчів.

Після 18 турів чемпіонату Іспанії сезону-2010/11 "Вільярреал", який набрав 36 очок, займає третє місце. "Реал", в активі якого 46 очок, знаходиться на другій позиції.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Футболіст уникнув покарання за кидок пляшкою в Моурінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі